2018. február 4., vasárnap

Szülinaptól Szülinapig Nyereményjáték - Sorsolás



Sziasztok! 

Elérkezett a Szülinaptól Szülinapig nyereményjáték sorsolása, végre kiderül, ki nyerte meg Angie Thomas: The Hate U Give - A gyűlölet amit adtál című könyvet. 

Nagyon sokan játszottatok, köszönöm, hogy ennyien velem tartottatok! Összesen 26-an teljesítettétek a nyereményjáték minden lépését. Köszönöm, a szülinapi jókívánságokat és az ajánlott könyveket is, igazán személyre szabottan választottatok nekem könyvet. 

Nem is szaporítanám tovább a szót, lássuk, ki lett a nyertes! Ahogyan ígértem, a testvérem segítségével sorsoltam, amiről egy videó is készült. Ez az első videóm, vannak hibái (többek között, hogy a végén nem csak egy nyertesnek, hanem többnek is gratulálok) és szörnyű a hangom visszahallgatva, de nagyon örülök, hogy elkészítettem. 


Kedves nyertes, kedves Jóság Eszter! Kérlek a molyos adatlapomon keresztül írj egy üzenetet a címeddel, és megbeszéljük, hogyan tudom hozzád eljuttatni a nyereménykönyvet. 

Még egyszer köszönöm a többieknek is, hogy itt voltatok! Remélem, továbbra is követni fogtok és visszatértek a blogra a további tartalmakért. 

Kukucs :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése